eur:
393.83
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kövér: képviselőnek nem áll jól az agresszivitás

Ennek a választásnak a tétje az, hogy a mi 20, 30 vagy 40 esztendőnk is belekerül-e abba a gödörbe, amit "ezek" az elmúlt négy évben ástak, és betemetik-e az árkokat velünk együtt, vagy pedig véget tudunk vetni annak a garázdálkodásnak, amit ez a garnitúra az élet minden területén folytatott - mondta a Fidesz országos választmányának elnöke egy berhidai fórumon.

Kövér László úgy vélekedett, hogy a választás tétje nem kisebb, mint a demokrácia léte.

A politikus az SZDSZ-t bírálva azt mondta, hogy a párt "lecsapva" az oktatási tárcára "a saját rusnya, ragyás képére formálja az országot a jövő generációk agyának átmosásán keresztül".

Mint mondta, "sok kicsi Magyar Bálintot, sok kicsi Pető Ivánt, sok kicsi Gusztos Pétert kell csinálni ebben az országban, és akkor nem kell félni attól, hogy öt százalék alá esik az SZDSZ".

Kövér László szerint ennek a módszernek a lényege a jövő generáció elhülyítése és lezüllesztése.

"Ennek az eszközei pedig számosak, először is be kell engedni a drogkereskedőket az iskolába" - jegyezte meg Kövér László.

Az ellenzéki politikus szerint "jó lesz a gyerek hülyén is munkásnak, legfeljebb majd leviszi az ujját a gép, mert nem tudja elolvasni a feliratot, hogy ne dugd az ujjadat a kések közé".

Megjegyezte: azért beszél ironizálva ezekről a szörnyű dolgokról, hogy ne törjön ki belőle az agresszivitás, mert "az egy parlamenti képviselőnek sosem áll jól".

Kövér László szerint a pedagógus nem szólhat a szülőnek, akkor sem, ha tudja, hogy a gyerek drogozik, vagy galeribe keveredett, de nem szólhat akkor sem, "hogy ha Kovács Pistikével túlságosan is sokat törődik egy szakállas bácsi az iskola kapuin kívül".

Az ellenzéki politikus szerint az SZDSZ-es politikusoknak joguk alapítványi iskolába íratni a gyerekeiket, a jászladányiaknak, akik csak ki akarják menteni a saját gyerekeiket abból, amit "iskolának nehéz nevezni", nincs joguk, mert az már megkülönböztetés.

"Az, hogy Budapesten nagy falakkal, meg biztonsági őrséggel körülvett alapítványi iskolákban őrzik a maguk kis rezervátumaikban a saját gyerekeiket, az nem szegregáció, hanem az nekik emberi jogaik közé tartozik" - vélekedett a Fidesz politikusa.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×