Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Kövér: képviselőnek nem áll jól az agresszivitás

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Ennek a választásnak a tétje az, hogy a mi 20, 30 vagy 40 esztendőnk is belekerül-e abba a gödörbe, amit \"ezek\" az elmúlt négy évben ástak, és betemetik-e az árkokat velünk együtt, vagy pedig véget tudunk vetni annak a garázdálkodásnak, amit ez a garnitúra az élet minden területén folytatott - mondta a Fidesz országos választmányának elnöke egy berhidai fórumon.

Kövér László úgy vélekedett, hogy a választás tétje nem kisebb, mint a demokrácia léte.

A politikus az SZDSZ-t bírálva azt mondta, hogy a párt "lecsapva" az oktatási tárcára "a saját rusnya, ragyás képére formálja az országot a jövő generációk agyának átmosásán keresztül".

Mint mondta, "sok kicsi Magyar Bálintot, sok kicsi Pető Ivánt, sok kicsi Gusztos Pétert kell csinálni ebben az országban, és akkor nem kell félni attól, hogy öt százalék alá esik az SZDSZ".

Kövér László szerint ennek a módszernek a lényege a jövő generáció elhülyítése és lezüllesztése.

"Ennek az eszközei pedig számosak, először is be kell engedni a drogkereskedőket az iskolába" - jegyezte meg Kövér László.

Az ellenzéki politikus szerint "jó lesz a gyerek hülyén is munkásnak, legfeljebb majd leviszi az ujját a gép, mert nem tudja elolvasni a feliratot, hogy ne dugd az ujjadat a kések közé".

Megjegyezte: azért beszél ironizálva ezekről a szörnyű dolgokról, hogy ne törjön ki belőle az agresszivitás, mert "az egy parlamenti képviselőnek sosem áll jól".

Kövér László szerint a pedagógus nem szólhat a szülőnek, akkor sem, ha tudja, hogy a gyerek drogozik, vagy galeribe keveredett, de nem szólhat akkor sem, "hogy ha Kovács Pistikével túlságosan is sokat törődik egy szakállas bácsi az iskola kapuin kívül".

Az ellenzéki politikus szerint az SZDSZ-es politikusoknak joguk alapítványi iskolába íratni a gyerekeiket, a jászladányiaknak, akik csak ki akarják menteni a saját gyerekeiket abból, amit "iskolának nehéz nevezni", nincs joguk, mert az már megkülönböztetés.

"Az, hogy Budapesten nagy falakkal, meg biztonsági őrséggel körülvett alapítványi iskolákban őrzik a maguk kis rezervátumaikban a saját gyerekeiket, az nem szegregáció, hanem az nekik emberi jogaik közé tartozik" - vélekedett a Fidesz politikusa.