eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kövér: a koalíciónak mennie kell!

A Fidesz országos válsztmányának elnöke szerint mennie kell a jelenlegi koalíciónak, mert még azt az ígéretét sem tartotta be, hogy semmit nem változtat azon, ami jó.

"Ennek következtében ma Magyarországon az emberek élete nehezebb, mint négy évvel ezelőtt volt, nem beszélve azokról a lehetőségekről, amelyeket ez az ország négy év alatt elmulasztott" - mondta Kövér László.

A politikus szerint az adósság olyan teher a jövő generációk számára, amely hasonló ahhoz, "amivel mi kezdtük 1990-ben".

"Ha még négy évet kap ez a koalíció, és még négy évig csúszik az ország lefelé a lejtőn, (...), akkor Magyarország nem csupán újabb négy esztendőt fog elveszíteni, hanem el fogja veszíteni a gyerekeink, unokáink, a jövő generációinak a jövőjét is" - mondta Kövér László.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×