eur:
394.02
usd:
365.65
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

A Fidesz bevezetné a családi adózást

A Fidesz megteremti a családi adózás lehetőségét, ha kormányra kerül a választások után - közölte az ellenzéki párt alelnöke.

Pokorni Zoltán a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség budapesti küldöttgyűlésén elmondta: javaslatuk szerint minden család dönthet majd a személyi jövedelemadózás vagy a családi adózás között.

Hozzátette: ha az új formát választják, akkor a férj és a feleség összevont adóalapját megfelezik, és így állapítják meg a fizetendő adó mértékét.

Korábban Harrach Péter, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség (MKDSZ) elnöke az InfoRádióban arról beszélt, hogy 24 egyéni választókerületben indítanak majd jelöltet a Kereszténydemokrata Néppárttal közösen a parlamenti választásokon.

Úgy vélte: az MKDSZ azok számára jelenthet megoldást, akik nem akarnak csatlakozni egy politikai tömörüléshez, de szeretnének részt venni a közéletben.

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség jelenleg civil szervezetként működik a Fidesz mellett.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×