eur:
392.89
usd:
366.01
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Több tízmillió sms szilveszter éjszakáján

Mind a három hazai mobilszolgáltató készül a szilveszterre, ahogy karácsonykor is tették, mert a tapasztalatok szerint ilyenkor akár húszszorosára is emelkedhet az elküldött SMS-ek és a hívások száma. A szolgáltatók azt ígérik, hogy ezúttal nem lesz fennakadás, mindenki időben megkapja az üzeneteket.

A Pannon GSM előfizetői tavaly 10 millió smst küldtek el ismerőseiknek szilveszter napján, és a szolgáltató most is ekkora forgalomra számít - mondta el az InfoRádióban Somlyai Dóra PR-igazgató.

Hozzátette: népszerű az mms is: az év utolsó napján négyszer-ötször annyi képes üzenetet küldenek el az emberek, mint máskor.

A T-Mobile szintén 10 milliós sms-forgalomra készül - mondta el a szolgáltató PR-igazgatója. Maradi István szerint az előfizetők nehezen tolerálják a fennakadásokat, ezért a cég piaci társaihoz hasonlóan szilveszterkor bővíti kapacitásait.

A Vodafone PR-igazgatója, Hevesi Nóra is hasonló tapasztalatokról és felkészültségről számolt be az InfoRádióban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Egyhetes csúcsára ért a forint

Egyhetes csúcsára ért a forint

A szerda reggeli erősödést követően délután ismét gyengülni kezdett a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően azonban úgy tűnik, hogy ismét képes magára találni a magyar fizetőeszköz, csütörtök délelőtt még folytatódott az erősödés, a délutáni GDP adatok hatására azonban kapott egy pofont a forint. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.    

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×