eur:
393.44
usd:
367.84
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Hó helyett ónos esővel jön az új év

Nincs elzárt település az országban, tizenöt mellékút azonban még járhatatlan - tájékoztatott az Útinform munkatársa. Herbst Rita hozzátette: több útszakaszon másfél méteres hófalakat kellett eltakarítani.

Az előrejelzések szerint az éjszakai, hajnali órákban ónos eső várható, ami lefagyásokat, jeges útszakaszokat eredményezhet, ezért továbbra is elővigyázatosan kell közlekedniük az útra kelőknek.

A MÁV Rt. szóvivője elmondta, hogy a nap folyamán kisebb késésekkel, de menetrend szerint közlekedtek a vonatok.

A BKV Rt. fődiszpécsere azt közölte, hogy a fővárosban szombaton zavartalanul közlekedtek a közlekedési vállalat járművei.

A rendőrség figyeli a téli gumik használatát, de nem büntet, ha hiányzik a járműről - mondta az ORFK szóvivője. Garamvölgyi László hozzátette: arra is figyelmeztetik az autósokat, hogy tanácsos felszerelni a hóláncot, ám az nem kötelező tartozéka a gépjárműveknek, tehát a hiánya nem büntethető.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Felszúrt a forint

Felszúrt a forint

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×